fbpx skip to Main Content
Za sva pitanja u vezi naših singlova, super singlova i tiketa možete nam se obratiti SMS porukom ili preko WhatsApp-a na broj +381-677-880-990 ili popunjavanjem kontakt forme.

SMS - WHATSAPP +381-677-880-990
Duplanje Tiket 1. – 11.06.2019

Duplanje Tiket 1. – 11.06.2019

17:30 WORLD: Nations League Women (Odbojka)
Belgium W – Netherlands W 2 hen. setovi (+1.5) @ 1.65 – 3:2
https://www.flashscore.com/match/nHAnoISk

18:45 WORLD: Friendly International
Austria U21 – France U21 2 @ 1.80 – 3:1
https://www.flashscore.com/match/xIJMAeX9

Ukupna kvota: 2.97


Belgium W – Netherlands W 2 hen. setovi (+1.5) @ 1.65
Poslednjih nekoliko utakmica reprezentacija Holandije je odmarala najbolje igracice jer nisu zeleli da rizikuju povrede nakon napornih sezona u svojim klubovima.
Rezultati su bili ispod realnog kvaliteta iz navedenog razloga, a ekipa je bila sastavljena od mladih igracica koje imaju do 21 godine.
Za danasnji mec selektor Jamie Morrison ce imati na raspolaganju ekipu sa najboljim igracicama koje Holandija trenutno poseduje.
Izmedju Holandije i Belgije vlada tradicionalni rivalitet u svim sportovima a u zenskoj odbojci Holandjanke imaju potpunu dominaciju i prethodnih 8 medjusobnih duela resile su u svoju korist.
Mec se igra u Nemackoj u Stuttgartu tako da nijedna ekipa nece imati prednost domaceg terena, a obzirom na ogromnu razliku u klasi, veliki rivalitet i igracice koje su imale dovoljno vremena da se odmore od naporne sezone tipujemo pobedu u hendikepu, sa najmanje 2 seta razlike.

Austria U21 – France U21 2 @ 1.80
Zbog poziva u seniorsku reprezentaciju u danasnjoj prijateljskoj utakmici mlada reprezentaija Austije nastupice bez tri najbolja igraca> Xaver Schlager iz Salzburg-a i stoperi Phillip Lienhart iz Freiburg-a i Stefan Poch koji nastupa u Hoffenheim-u.
Osim toga u ekipu je pozvano nekoliko debitanata a trener je najavio da ce isprobati neke nove igrace u odbrani.
Reprezentacija Francuske nastupa u najjacem sastavu, a izdvajaju se Moussa Dembele iz Lyon-a, Matteo Guendouzi iz Arsenal-a, Ibrahim Konate iz Leipzig-a, Houssem Aouar iz Lyon-a itd.
Obzirom na nedostatke kod Austrije i kvalitet koji poseduju Francuzi ocekuje se da pobede u danasnjoj utakmici.

Back To Top
Search