fbpx skip to Main Content
Za sva pitanja u vezi naših singlova, super singlova i tiketa možete nam se obratiti SMS porukom ili preko WhatsApp-a na broj +381-677-880-990 ili popunjavanjem kontakt forme.

SMS - WHATSAPP +381-677-880-990
Duplanje Tiket 1. – 12.07.2019 ☑

Duplanje Tiket 1. – 12.07.2019 ☑

20:30 WORLD Club Friendly
Yeovil – Hereford 1 @ 1.85 – 2:1
https://www.flashscore.com/match/S6fM7kVu/

20:45 SCOTLAND: League Cup
Hearts – Dundee Utd G1+ @ 1.45 – 1:1
https://www.flashscore.com/match/ddXqJtoo/

Ukupna kvota: 2.68


Yeovil – Hereford 1 @ 1.85

U sezonu 2019/20 Yeovil ulazi sa novom vlasnickom strukturom, dobili su novog vlasnika i nove sponzore a samim tim i ekipa je znacajno pojacana i glavna ambicija u narednoj sezoni je povratak u League Two.
Ekupu su pojacali napadac Rhys Murhpy, igrac sredine terena Andrew Crofts i obrambeni igraci Tom Bradbury, Lee Collins i Luke Wilkinson a ocekuje se da tim u narednim danima pojaca nekoliko igraca koji su do sada nastupali u Championsip-u.
Hereford nastupa u National League North sa jedinom ambicijom da obezbedi opstanak u ligi, pa u skladu sa ambicijama nisu dovodili znacajna pojacanja.
Odigrali su jednu prijateljsku utakmicu u kojoj su porazeni od potpunih amatera, ekipe Cinderford-a koja nastupa u 10. ligi.
Bez obzira sto se radi o prijateljskoj utakmici, Yeovil predstavlja nov tim i potupno nov projekat pa se ocekuje ozbiljan pristup ovom mecu i pobeda nad objektivno dosta slabijim protivnikom.

Hearts – Dundee Utd G1+ @ 1.45
Mecevima Liga Kup-a pocinje nova sezona skotskog fudbala. U novu sezonu Hearts ulazi sa znatno oslabljenim timom u odnosu na proslu sezonu.
Tim su napustilo dosta igraca, a veliki nedostatak bice odlasci defanzivaca Conor Shaughnessy koji je presao u Leeds, Arnaud Djoum koji je pojacao Al-Raed i Demetri Mitchell koji ce od naredne sezone nastupati za Manchester United.
Osim njih u danasnjoj utakmici na raspolaganju treneru Craig Levein-u nece se naci ni najbolji strelci ekipe iz prethodne sezone Steven Naismith i Peter Haring kao ni napadac Steven MacLean ni levi bek Ben Garuccio dok su neizvesni napdaci Uche Ikpeau, Aidan Keena i Jamie Walker pa je trener najavio da ce u danasjoj utakmici sansu ukazati igracima koji trenutno nisu u prvom planu kao i omladincima koji ce pokusati da se nametnu za prvi tim.
Hearts u ovu sezonu nije dobor proshao na transfer trzishtu, jer nisu doveli kvalitetna pojacanja.
Dundee Utd redovno pruza dobre partije na gostovanju u Edinburgh-u, na poslednjih 8 gostovanja 7 puta su postizali da postignu bar po jedan gol pa verujemo da ce to uspeti i danas protiv oslabljenog protivnika kome ovo takmicenje ocigledno nije prioritet u narednoj sezoni.

Back To Top
Search