fbpx skip to Main Content
Za sva pitanja u vezi naših singlova, super singlova i tiketa možete nam se obratiti SMS porukom ili preko WhatsApp-a na broj +381-677-880-990 ili popunjavanjem kontakt forme.

SMS - WHATSAPP +381-677-880-990
Duplanje Tiket 2. – 13.12.2018

Duplanje Tiket 2. – 13.12.2018

18:55 EUROPE: Europa League – Group Stage
Sevilla – Krasnodar 1 @ 1.40 – 3:0
https://www.flashscore.com/match/OAaFHyeM

21:00 EUROPE: Europa League – Group Stage
Din. Zagreb – Anderlecht 1 @ 1.55 – 0:0
https://www.flashscore.com/match/E15QltMB

Ukupna kvota: 2.01


Sevilla – Krasnodar 1 @ 1.40
U ovoj grupi plasman na tabeli nakon pet odigranih mečeva je sledeći: Krasnodar 12, Sevilja 9, Standard 9 i Akhisarspor 0 bodova. Ako pretpostavimo da će Belgijanci pobediti autsajdere iz Turske, onda će i Sevilji biti neophodna pobeda da bi ostali ispred Standarda na tabeli. Ukoliko dođe do toga onda će se poništiti rezultati protiv Akhisarspora i porediće se samo ove tri ekipe…pred poslednje kolo tabela između tri konkurenta za prolazak dalje izgleda ovako:
1. Krasnodar 2-0-1 (5:4) 6p
2. Standard 2-0-2 (5:8) 6p
3. Sevilja 1-0-2 (6:4) 3p
Dakle, jasno je da će u slučaju pobede Stndarda u poslednjem kolu onda pobeda trebati i Sevilji da bi se na ovoj međusobnoj tabeli izjednačili po broju bodova sa konkurentima. Španci u slučaju bilo kakave pobede idu na prvo mesto jer imaju bolju gol razliku od oba konkurenta…a jasno je uočljivo da Ruse dalje vodi svaki poraz do 4 gola razlike, jer ostaju sa boljom gol razlikom od Standarda. Krasnodar je toliko muljao i nameštao u ovoj grupi, jer ne može niko da me ubedi da su 4 prelaza od 5 mečeva u grupi puka slučajnost. Zašto onda ne očekivati od njih da će nastaviti da spletkare ovim takmičenjem? Svaki poraz sa 1 do 3 gola razlike vodi ih dalje zajedno sa Seviljom bez obzira na rezultat Standarda i verujem da će ishod upravo biti takav na kraju. Svi znamo da Sevilja i te kako voli da igra ovo takmičenje, po pravilu postanu jedni od glavnih kandidata za osvajanje kada dođe nokaut faza i sigurno će imati maksimalan pristup ovde jer već su osvajali ovaj trofej nekoliko puta u skorijoj prošlosti pa zašto ne bi mogli opet da ponove taj uspeh.

Din. Zagreb – Anderlecht 1 @ 1.55
Jasno da je Dinamo zavrsio kao prvoplasirana ekipa i da mu ovde nista ne treba ali sigurno da zeli zadrzati ovu dobru atmosferu u kojoj se nalaze. A sto se tice gostiju nemaju zasta da igraju samo 2 boda do sada i zato su odlucili da dodju na ovo gostovanje u Zagrebu bez najboljih igraca, a pored toga imaju i ogromnih problema za povredama. Nedostaju prvotimci: Sven Kums, Andy Najar, Yevhen Makarenko, Nany Dimata, James Lawrence i Ognjen Vranjes. Mislim da ce Dinamo dobiti ovo lagano i zaveri prvo mesto na tabeli i zaokruzi odlicni nastup u Euro Ligi u ovoj sezoni.

Back To Top
Search