fbpx skip to Main Content
Za sva pitanja u vezi naših singlova, super singlova i tiketa možete nam se obratiti SMS porukom ili preko WhatsApp-a na broj +381-677-880-990 ili popunjavanjem kontakt forme.

SMS - WHATSAPP +381-677-880-990
Wisla Krakow – Slask Wroclaw 28.04.2019

Wisla Krakow – Slask Wroclaw 28.04.2019

18:00 POLAND: Ekstraklasa – Relegation Group
Wisla Krakow – Slask Wroclaw GG&3+ @ 1.90 – 1:1
https://www.flashscore.com/match/nBoeNJ1P

Svi vec znamo za finansijske probleme posrnulog poljskog velikana. Trenutno se nalaze u grupi za opstanak u kojoj nemaju nikakve ambicije, opstanak su davno obezbedili, u takvim situacijama je jako tesko pronaci motiv a otezavajuca okolnost s u i povredjeni igraci. Danas ce ponovo nedostajati puno igraca a oni su: Maciej Sadlok, Vukan Savicević, Lukas Klemenz, Vullnet Basha, Jakub Bartosz, Marcin Wasilewski, Lukasz Burliga, Jakub Błaszczykowski, Kamil Wojtkowski i Michał Buchalik.
Danas im na noge dolazi Slask koji mora da pobedi ne bi li odrzao korak u borbi za opstanak. Trenutno su su seriji od 5 meceva bez pobede i bolju priliku da ostvare pozitivan rezultat na gostovanjima u skorijoj buducnosti nece imati, ako nista drugo morali bi postici bar jedan gol.

Wisla je na prethodna 4 susreta na svom terenu 3 puta primala 2 ili vise golova a na poslednjih 5 susreta svaki put su primili vise od 2 gola s tim da su dva poslednja meca izgubili nakon preokreta, prelaz 2/1 na gostovanju u Sosnowiec-u i prelaz 1/2 na svom terenu protiv Plock-a.

Kvota na pobedu gosta, koja bi trebala biti najrealniji ishod je premala obzirom na formu ekipe, a ako imamo u vidu sklonost ka „sumnjivim“ rezultatima ekipe domacina i cinjenicu da u njihovim mecevima obiluju golovi, da ih izuzetno lako postizu ali jos lakse i primaju a da su opet izuzetno oslabljeni u ovom duelu onda je najmudrija opklada odigrati GG&3+

Back To Top
Search